Avaluació amb dimensions

Malgrat que l'aplicació indiqui la configuració de "competències i critèris d'avaluació", des d'aquest configurador també pots dimensions. Els noms que apareixen són noms genèrics "Strandards and skills", per així poder-ho adaptar a tots els països. Per exemple a Catalunya, les dimensions són les competències de l'aplicació i les competències són els estàndards de l'aplicació.

Per crear les dimensions, has d'anar a Instruments d'evaluació; Configurador de competències o critèris d'avaluació.

Un cop dins, només has de clicar l'opció +, i crear les dimensions. L'aplicació et demanarà unes sigles per identificar la dimensió.

Fes el mateix amb tots els àmbits per tal de poder aplicar les dimensions a les activitats que faràs a classe.

Un cop creades les dimensions, ja les podràs activar al grup i assignar-les a aquelles columnes que utilitzaràs per avaluar els alumnes.

¿Aún necesitas ayuda? Contactar Contactar