Esfera

Tot seguit veuràs com pots exportar el llistat d’alumnes d'Esfera per importar-lo a Additio.

Haurem d’entrar a l’apartat on podrem configurar el document, que haurà de ser format Excel.

El document haurà de ser d’un grup concret i només podrà tenir una fulla.

Aquest document haurà de tenir els apartats següents per poder importar-se a Additio:

Un cop tinguis aquest document Excel, només hauràs d’accedir a Additio i seleccionar l'opció “importar alumnes”:

S’obrirà una finestra on hauràs de seleccionar l'opció “importar de plataforma oficial”, i triar la teva plataforma oficial. Un cop ho seleccionis, t’apareixerà l'opció per a pujar el document.

Esfera es la plataforma de gestión académica y administrativa de la Generalitat de Catalunya para los centros educativos. Se pueden gestionar diferentes tipos de datos: expediente académico de los alumnos, expedientes administrativos, gestión de la economía del centro, etc.

¿Aún necesitas ayuda? Contactar Contactar