Esfera

Tot seguit veuràs com pots exportar el llistat d’alumnes d'Esfera per importar-lo a Additio.

Haurem d’entrar a l’apartat on podrem configurar el document, que haurà de ser format Excel.

El document haurà de ser d’un grup concret i només podrà tenir una fulla.

Aquest document haurà de tenir els apartats següents per poder importar-se a Additio:

Un cop tinguis aquest document Excel, només hauràs d’accedir a Additio i seleccionar l'opció “importar alumnes”:

 S’obrirà una finestra on hauràs de seleccionar l'opció “importar de plataforma oficial”, i triar la teva plataforma oficial. Un cop ho seleccionis, t’apareixerà l'opció per a pujar el document.

Esfera es la plataforma de gestión académica y administrativa de la Generalitat de Catalunya para los centros educativos. Se pueden gestionar diferentes tipos de datos: expediente académico de los alumnos, expedientes administrativos, gestión de la economía del centro, etc. 

Les plataformes oficials canvien els seus formats i per això hem creat un importador des d'Excel que permet carregar qualsevol tipus de document Excel. Estem pendents dels canvis que puguin fer per poder tornar a introduir l'opció d'importar des de la plataforma oficial. Si la vostre plataforma permet exportar el llistat d'alumnes des d'Excel el podreu carregar així: Importar desde Excel

¿Ha quedado contestada su pregunta? Gracias por el comentario Hubo un problema al enviar sus comentarios. Por favor, inténtelo de nuevo más tarde.

¿Aún necesitas ayuda? Contactar Contactar