Gestib

Importa alumnado desde la plataforma oficial GestIB.

Tot seguit veuràs com pots exportar el llistat d’alumnes de Gestib per importar-lo a Additio.

Per entrar a l’apartat on trobarem la llista d’alumnes que podrem importar a Additio, haurem de seleccionar l'opció del menú “llistes”, tot seguit “alumnat” i en el menú que apareixerà, seleccionar “Matrícula”.

Després hauràs de configurar les dades perquè apareguin els grups dels quals vols importar el llistat, i l’assignatura. Es podrà exportar en HTML, Excel, o en open office. En el cas de voler exportar-ho a Additio, el fitxer haurà de ser d'Excel.

El format d’aquest Excel serà el següent:

Cognom 1, Cognom 2, Nom, Centre, Any acadèmic, Ensenyament, Estudis, Grup i matèria.

Un cop tinguis aquest document Excel, només hauràs d’accedir a Additio i seleccionar l'opció “importar alumnes”:

S’obrirà una finestra on hauràs de seleccionar l'opció “importar de plataforma oficial”, i triar la teva plataforma oficial. Un cop ho seleccionis, t’apareixerà l'opció per a pujar el document.

GestIB es la herramienta de gestión integrada de los centros educativos de las Illes Balears que te permite realizar todas las operaciones de gestión de alumnado, profesorado, personal no docente, resultados académicos y faltas de asistencia. También permite el acceso a familias y alumnos para operar desde internet.

Les plataformes oficials canvien els seus formats i per això hem creat un importador des d'Excel que permet carregar qualsevol tipus de document Excel. Estem pendents dels canvis que puguin fer per poder tornar a introduir l'opció d'importar des de la plataforma oficial. Si la vostre plataforma permet exportar el llistat d'alumnes des d'Excel el podreu carregar així: Importar desde Excel